Thursday 24 May 2018 10:39:53 Europe/Athens +03:00 EEST

Πολιτική Απορρήτου

Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Ασφάλεια Συναλλαγών

  • Η Pelekan Est. 1967 αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών, διασφαλίζονται ως απόρρητες.

  • Οι πληροφορίες που συλλέγει το pelekan.com.gr μέσω του ιστότοπου έχουν ως σκοπό να μετρήσουν το αριθμό επισκεψιμότητας του, να καθορίσουν τις απαιτήσεις των πελατών για περισσότερα προϊόντα και να διευκολύνουν στις συναλλαγές με την εταιρεία. Τα στοιχεία των χρηστών (όνομα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κατοικίας, κλπ.) και των συναλλαγών των χρηστών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρούνται απόρρητα, όπως και στις συνήθεις συναλλαγές σε εμπορικό κατάστημα. Οι χρήστες κατά την παροχή των στοιχείων τους στα πλαίσια των συναλλαγών τους όπως και με το παρόν, θα ενημερώνονται από την Pelekan Est. 1967 και συναινούν και αποδέχονται την επικείμενη επεξεργασία των στοιχείων αυτών προσωπικών δεδομένων, για τις ανάγκες της ομαλής και ευχερούς μεταξύ των μερών συναλλαγής, καθώς επίσης και της διαβίβασης των στοιχείων αυτών σε αποδέκτες οι οποίοι θα προσδιορίζονται συγκεκριμένα και είναι οι υπάλληλοι και προστεθέντες της εταιρείας στα πλαίσια της διεκπεραίωσης της καταρτιζόμενης σύμβασης. Το pelekan.com.gr δύναται να διανέμει για επεξεργασία σε συνεργάτες του τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών, οι οποίοι συνεργάτες θα έχουν δικαίωμα να επικοινωνούν με τους χρήστες με αποκλειστικό σκοπό την αξιολόγηση των προϊόντων της pelekan.com.gr. Επίσης και με τον παρόν γνωστοποιείται η ύπαρξη του δικαιώματος πρόσβασης και του δικαιώματος εναντίωσης του άρθρου 12 και 13 του Ν. 2472/1997.

  • Η Pelekan Est. 1967 χρησιμοποιεί συστήματα ασφαλούς κωδικοποίησης SSL 128 bit σε όλα τα πεδία που ενδέχεται να εισάγετε προσωπικά δεδομένα (στοιχεία επικοινωνίας, φορολογικά στοιχεία κ.τ.λ.). Η μέθοδος αυτή εφαρμόζεται σε όλα τα στάδια ανταλλαγής προσωπικών δεδομένων από και προς το pelekan.com.gr. Επιπλέον, η ασφάλεια των συναλλαγών σας κατά τη διαδικασία πληρωμής με οποιουδήποτε είδους κάρτα διασφαλίζεται απόλυτα από την τράπεζα Alpha Bank που την διαχειρίζεται. Η υπηρεσία Alpha e-Commerce συμμετέχει στα προγράμματα πιστοποίησης συναλλαγών Verified by Visa και MasterCard Secure Code. Τα προσωπικά δεδομένα που εισάγετε για την πληρωμή δεν διοχετεύονται στο pelekan.com.gr ούτε αποθηκεύονται στο σύστημά του, αλλά μόνο στην τράπεζα που διαχειρίζεται την κάρτα σας. Το pelekan.com.gr ενημερώνεται από την τράπεζα ότι έγινε η πληρωμή από τον χρήστη για τη συγκεκριμένη παραγγελία. Για πληρωμές μέσω PayPal την ασφάλεια διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων αναλαμβάνει αποκλειστικά η PayPal.

  • Βεβαιώνεται ότι μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των παραγγελιών. Κατά τα λοιπά η Pelekan Est. 1967 δεσμεύεται να μην αποκαλύψει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από τους ίδιους, ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα με το εμπορικό σήμα Pelekan Est. 1967 χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Το σύνολο των εγγράφων και ηλεκτρονικών στοιχείων που θα ανταλλαχθούν μεταξύ των μερών στα πλαίσια της πώλησης θα τηρούνται από την Pelekan Est. 1967. Ο πελάτης μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά εφόσον το επιθυμεί.

Προστασία Δεδομένων

H Pelekan Est. 1967 και το pelekan.com.gr, δημιούργησαν τον παρόντα ιστότοπο με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών τους. Ο ιστότοπος pelekan.com.gr είναι απλός και φιλικός στη χρήση του ενώ έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες του κάθε χρήστη.

Για να επιτευχθεί η καλύτερη εξυπηρέτησή σας, είναι σημαντικό εσείς, ο πελάτης μας, να καταλάβετε ότι πρέπει να μας παρέχετε συγκεκριμένες πληροφορίες που αφορούν την διεκπεραίωση της παραγγελίας σας και οι οποίες διαφυλάσσονται από εμάς.

Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και οι επισυναπτόμενοι σε αυτήν Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης του παρόντα ιστότοπου περιγράφουν τη μέθοδο συλλογής δεδομένων από τον ιστότοπο pelekan.com.gr, τη χρήση αυτών των δεδομένων από εμάς και τους όρους και προϋποθέσεις χρήσεως του παρόντα ιστότοπου. Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αναφέρεται αποκλειστικά και μόνο στα προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία εσείς μας παρέχετε κατά τη διάρκεια των παραγγελιών σας στον παρόντα ιστότοπο.

Οι πληροφορίες που έχουν δοθεί εκούσια από τους χρήστες του αναφερόμενου ιστότοπου, χρησιμοποιούνται από το pelekan.com.gr, προκειμένου οι χρήστες του να έχουν άμεση και ουσιαστική επικοινωνία με το κατάστημα, να τους παρέχονται απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα που θέτουν και τέλος να εξυπηρετούνται και να εκτελούνται οι παραγγελίες τους.

Συγκέντρωση Πληροφοριών

  • Το pelekan.com.gr σχεδίασε τον ιστότοπό του έτσι ώστε οι χρήστες του να μπορούν να την επισκέπτονται χωρίς να χρειάζεται να αποκαλύπτουν τη ταυτότητα τους εκτός και αν το επιθυμούν.

  • Ζητείται από τους επισκέπτες του ιστότοπού μας, να μας παρέχουν με προσωπικά τους δεδομένα μόνο στη περίπτωση που θέλουν να παραγγείλουν προϊόν(τα), να εγγραφούν στον ιστότοπό μας και/ή να στείλουν email στο pelekan.com.gr.

  • Το pelekan.com.gr συλλέγει τέσσερις τύπους πληροφοριών σχετικά με τους χρήστες: (1) στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει κατά την εγγραφή του ως πελάτης, (2) στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει προκειμένου να εκτελεστεί η παραγγελία του από το pelekan.com.gr (3) στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει σε συμμετοχές προσφορών που πραγματοποιούνται κατά καιρούς. Κατά την συμπλήρωση οποιασδήποτε φόρμας παραγγελίας στον ιστότοπό μας, θα σας ζητηθεί το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση, ο ταχυδρομικός κωδικός της περιοχής σας, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, το τηλέφωνο σας, ο τρόπος πληρωμής της παραγγελίας. Συμπληρωματικά μπορεί να σας ζητηθούν και πιο συγκεκριμένες πληροφορίες, όπως στοιχεία αποστολής - παράδοσης μιας παραγγελίας, στοιχεία τιμολόγησης ή λεπτομέρειες σχετικά με προσφορά που έχετε ζητήσει. Το pelekan.com.gr κάνει χρήση των πληροφοριών που μας δίνετε κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής αποστολής της φόρμας, προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με (i) την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας, (ii) για επιβεβαίωση και ταυτοποίηση του πελάτη σε κάθε αναγκαία περίπτωση, (iii) για νέα ή εναλλακτικά προϊόντα που προσφέρονται από το pelekan.com.gr (iv) ειδικές προσφορές του pelekan.com.gr. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αν θέλετε ή όχι να λαμβάνετε τέτοιου είδους επικοινωνίες από το pelekan.com.gr στέλνοντας το αίτημα σας μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση infopelekan.com.gr.

Κάθε διεκπεραίωση παραγγελίας απαιτεί την συλλογή προσωπικών στοιχείων, για παράδοση ή κράτηση μιας παραγγελίας. Οποιοδήποτε δικαιολογητικό και έγγραφο πιστοποιεί και δηλώνει την ταυτότητα του πελάτη παραμένει αυστηρά απόρρητο και ελέγχεται μόνο από το αρμόδιο υπεύθυνο τμήμα του pelekan.com.gr. Η εκ μέρους σας προσκόμιση των προσωπικών σας δεδομένων, σημαίνει ότι συναινείτε τα δεδομένα αυτά να χρησιμοποιούνται από τους υπαλλήλους του pelekan.com.gr για τους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω. Το pelekan.com.gr απαιτεί από τους υπαλλήλους του και τους συντηρητές του ιστότοπού του να παρέχουν στους χρήστες-πελάτες του το επίπεδο ασφαλείας που αναφέρεται στη παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Το pelekan.com.gr επιτρέπει στους χρήστες του να διορθώνουν, αλλάζουν, συμπληρώνουν ή να διαγράφουν δεδομένα και πληροφορίες που έχουν προσκομιστεί στο site. Εάν επιλέξετε να διαγράψετε μια πληροφορία, το pelekan.com.gr θα ενεργήσει έτσι ώστε να διαγραφεί αυτή η πληροφορία από τα αρχεία του άμεσα. Για τη προστασία και την ασφάλεια του χρήστη το site θα προσπαθήσει να βεβαιωθεί ότι το πρόσωπο που κάνει τις αλλαγές είναι όντως το ίδιο πρόσωπο με το χρήστη. Για να έχετε πρόσβαση, να αλλάξετε ή να διαγράψετε τα προσωπικά σας δεδομένα, για να αναφέρετε προβλήματα σχετικά με τη λειτουργία του ιστότοπου ή για να κάνετε οποιοδήποτε ερώτημα επικοινωνήστε με το pelekan.com.gr μέσω της σελίδας επικοινωνίας ή μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση infopelekan.com.gr. Η αλλαγή ή η διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων μπορεί να γίνει επίσης μέσω του σελίδας εγγραφής του pelekan.com.gr. Παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη σας ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατό προκειμένου να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, αλλά η προστασία τους κωδικού πρόσβασης σας στον ιστότοπό μας εξαρτάται και από εσάς.

Το pelekan.com.gr έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί Cookies ως μέρος της διευκόλυνσης αλλά και λειτουργίας των υπηρεσιών μέσω του ιστότοπού του. Τα Cookies είναι μικρά αρχεία (text files), τα οποία αποστέλλονται και φυλάσσονται στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χρήστη, επιτρέποντας σε ιστότοπους όπως το pelekan.com.gr, να λειτουργούν απρόσκοπτα και χωρίς τεχνικές ανωμαλίες, να συλλέγονται πολλαπλές επιλογές του χρήστη, να αναγνωρίζουν τους συχνούς χρήστες, να διευκολύνουν την πρόσβαση τους σε αυτή, για τη συλλογή δεδομένων και τη βελτίωση του περιεχομένου του ιστότοπου. Τα Cookies δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών αλλά και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Χρησιμοποιούμε τα Cookies για να σας παρέχουμε πληροφορίες και να διεκπεραιώνονται οι παραγγελίες σας, ενώ σε κάθε έξοδό σας από τον ιστότοπο διαγράφονται αυτόματα. Πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι τα Cookies είναι απόλυτα αναγκαία προκειμένου να λειτουργεί σωστά και απρόσκοπτα ο ιστότοπος pelekan.com.gr.

Το pelekan.com.gr δεσμεύεται όσον αφορά στην εξασφάλιση της ασφάλειας και της ακεραιότητας των δεδομένων που συλλέγει σχετικά με τους χρήστες του ιστότοπού του. Το pelekan.com.gr έχει υιοθετήσει διαδικασίες, οι οποίες προφυλάσσουν τα προσωπικά δεδομένα που οι χρήστες προσκομίζουν στον ιστότοπό του ή του παρέχουν με οποιοδήποτε άλλο μέσο (πχ. τηλεφωνικά). Αυτές οι διαδικασίες προστατεύουν τα δεδομένα των χρηστών από οποιαδήποτε μη επιτρεπόμενη πρόσβαση ή αποκάλυψη, απώλεια ή κακή χρήση, και αλλαγή ή καταστροφή. Βοηθούν επίσης στο να πιστοποιείται ότι τα στοιχεία αυτά είναι ακριβή και χρησιμοποιούνται σωστά.

Συνεχώς το pelekan.com.gr. επεκτείνει, ενημερώνει και βελτιώνει τον ιστότοπό του, και τα σχετικά με αυτή προϊόντα και υπηρεσίες, θα ανανεώνει και τη παρούσα πολιτική. Σας συστήνουμε να διαβάζετε τη διαδικασία αυτή σε τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές στο περιεχόμενο της παρούσας πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων. Η πολιτική αυτή θα τροποποιείται από καιρό σε καιρό χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση προς τους χρήστες.

Εάν χρησιμοποιείτε τον παρόντα ιστότοπο αποδέχεσθε και συναινείτε με τη παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων καθώς επίσης και με τους Όρους και τις Προϋποθέσεις χρήσης του ιστότοπου που έχουν ανακοινωθεί μέσω αυτού.

Νέα προϊόντα

Καστορίνη ανανέωσης χρώματος RENOVATOR CHEQ BRILL

Καστορίνη ανανέωσης χρώματος RENOVATOR CHEQ BRILL

Κατασκευαστής cheqbrill
SKU: 291-233
Κωδικός Προϊόντος DM31695

5,80€Χωρίς ΦΠΑ: 4,68€

Αδιαβροχοποιητικό SILVER UNIVERSAL WATERPROOF PROTECTOR

Αδιαβροχοποιητικό SILVER UNIVERSAL WATERPROOF PROTECTOR

Κατασκευαστής silver
SKU: 313-255
Κωδικός Προϊόντος SI3001

5,80€Χωρίς ΦΠΑ: 4,68€

Λουριά, λουράκια, πλακέ δίγαζα δερμάτινα 10,15,20,25mm

Λουριά, λουράκια, πλακέ δίγαζα δερμάτινα 10,15,20,25mm

Κατασκευαστής dmgroup
SKU: 342-284
Κωδικός Προϊόντος DM5918/10/15/20/25

από 3,60€ έως 7,88€

3,60€Χωρίς ΦΠΑ: 2,90€

Αυτογυάλιστο σφουγγαράκι με κερί CHEQ BRILL

Αυτογυάλιστο σφουγγαράκι με κερί CHEQ BRILL

Κατασκευαστής cheqbrill
SKU: 265-207
Κωδικός Προϊόντος DM37025

2,50€Χωρίς ΦΠΑ: 2,02€

Προτεινόμενα προϊόντα

Save
23%

Πάτοι RINGPOINT GEL INSOLE

Πάτοι RINGPOINT GEL INSOLE

Κατασκευαστής ringpoint
SKU: 124-73
Κωδικός Προϊόντος R705

13,00€ 16,84€ Έκπτωση 23%
Η προσφορά λήγει: 31/05/2018Χωρίς ΦΠΑ: 10,48€

Ζουμπάς τρυπητήρι 3/4/5/6mm. Σετ, 1, 2, 4, 6, 10 αιχμές

Ζουμπάς τρυπητήρι 3/4/5/6mm. Σετ, 1, 2, 4, 6, 10 αιχμές

Κατασκευαστής no trademark
SKU: 320-262
Κωδικός Προϊόντος Y98499

από 5,50€ έως 24,67€

5,50€Χωρίς ΦΠΑ: 4,44€

Πάτοι REFLEX - MEMORY FOAM

Πάτοι REFLEX - MEMORY FOAM

Κατασκευαστής coimbra
SKU: 260-202
Κωδικός Προϊόντος E2400000

11,09€Χωρίς ΦΠΑ: 8,94€

Πάτοι ICEMEN SPORT COMFORT

Πάτοι ICEMEN SPORT COMFORT

Κατασκευαστής icemen
SKU: 84-34
Κωδικός Προϊόντος I601

17,64€Χωρίς ΦΠΑ: 14,23€

Προϊόντα σε προσφορά

Save
20%

Πάτοι Disney Planes Latex

Πάτοι Disney Planes Latex

Κατασκευαστής bns bergal
SKU: 279-221
Κωδικός Προϊόντος 8724038

DisneyInsoles.com DisneyInsoles.com

3,99€ 4,99€ Έκπτωση 20%
Η προσφορά λήγει: 31/05/2018Χωρίς ΦΠΑ: 3,22€

Save
41%

Πάτοι RINGPOINT GELPAD SOFT

Πάτοι RINGPOINT GELPAD SOFT

Κατασκευαστής ringpoint
SKU: 127-76
Κωδικός Προϊόντος R770

4,64€ 7,86€ Έκπτωση 41%
Η προσφορά λήγει: 31/05/2018Χωρίς ΦΠΑ: 3,74€

Save
15%

Ζουμπάς τρυπητήρι δερματοτεχνίας 4mm. Σετ, 1, 2, 4, 6 αιχμές

Ζουμπάς τρυπητήρι δερματοτεχνίας 4mm. Σετ, 1, 2, 4, 6 αιχμές

Κατασκευαστής no trademark
SKU: 327-269
Κωδικός Προϊόντος Y29380

από 8,50€ έως 25,00€

8,50€ 10,00€ Έκπτωση 15%
Η προσφορά λήγει: 31/05/2018Χωρίς ΦΠΑ: 6,85€

Save
12%

Ατμοκαθαριστής υποδημάτων SCARPAVAPOR

Ατμοκαθαριστής υποδημάτων SCARPAVAPOR

Κατασκευαστής bieffe farinelli
SKU: 254-196
Κωδικός Προϊόντος scarpavapor

Super Ευκαιρία

2.044,76€ 2.323,59€ Έκπτωση 12%
Η προσφορά λήγει: 31/05/2018Χωρίς ΦΠΑ: 1.649,00€

Πιο προβεβλημένα προϊόντα

Ελαστικά κορδόνια χωρίς δέσιμο Fun Elastic Laces

Ελαστικά κορδόνια χωρίς δέσιμο Fun Elastic Laces

Κατασκευαστής pelekan
SKU: 263-205
Κωδικός Προϊόντος R1841

Super Ευκαιρία

3,50€Χωρίς ΦΠΑ: 2,82€

Save
20%

Φόδρα, ρετάλια, κομμάτια δέρματος

Φόδρα, ρετάλια, κομμάτια δέρματος

Κατασκευαστής dmgroup
SKU: 257-199
Κωδικός Προϊόντος DM2362

21,34€ 26,67€ Έκπτωση 20%
Η προσφορά λήγει: 31/05/2018Χωρίς ΦΠΑ: 17,21€

Κρέμα υποδημάτων CHEQ BRILL 50ml

Κρέμα υποδημάτων CHEQ BRILL 50ml

Κατασκευαστής cheqbrill
SKU: 255-197
Κωδικός Προϊόντος DM36210

3,53€Χωρίς ΦΠΑ: 2,85€

Κόλλα DM FORTE PLUS ΚΥΑΝΟΑΚΡΥΛΙΚΗ

Κόλλα DM FORTE PLUS ΚΥΑΝΟΑΚΡΥΛΙΚΗ

Κατασκευαστής forte plus
SKU: 182-129
Κωδικός Προϊόντος DM314320 DM314350

Best Seller

5,50€Χωρίς ΦΠΑ: 4,44€

Επιτυχημένα προϊόντα

Καστορίνη ανανέωσης χρώματος RENOVATOR CHEQ BRILL

Καστορίνη ανανέωσης χρώματος RENOVATOR CHEQ BRILL

Κατασκευαστής cheqbrill
SKU: 291-233
Κωδικός Προϊόντος DM31695

5,80€Χωρίς ΦΠΑ: 4,68€

Ελαστικά κορδόνια χωρίς δέσιμο Funny Lock laces

Ελαστικά κορδόνια χωρίς δέσιμο Funny Lock laces

Κατασκευαστής coimbra
SKU: 353-294
Κωδικός Προϊόντος E3480000

Εξαιρετική καινοτομία

6,90€Χωρίς ΦΠΑ: 5,56€

MORELLO Ανεξίτηλη βαφή λείων δερμάτων 40ml

MORELLO Ανεξίτηλη βαφή λείων δερμάτων 40ml

Κατασκευαστής bns
SKU: 306-248
Κωδικός Προϊόντος BNS960

5,80€Χωρίς ΦΠΑ: 4,68€

Ξύλινα καλαπόδια PERNITO MUELLE

Ξύλινα καλαπόδια PERNITO MUELLE

Κατασκευαστής dmgroup
SKU: 289-231
Κωδικός Προϊόντος DM408103

9,90€Χωρίς ΦΠΑ: 7,98€

Κατηγορίες
Τα νέα μας
Γιορτάζουμε 50 χρόνια Pelekan17/10/2017

Γιορτάζουμε 50 χρόνια Pelekan. Έχουμε διανύσει πολύ δρόμο, χάρη σε εσάς. Ολόκληρο το 2017 θα μοιράσο...

Γιορτάζουμε 50 χρόνια Pelekan
Πρόγραμμα Συνεργατών



Πρόγραμμα Συνεργατών

Διαφημίστε τα προϊόντα μας στον ιστότοπό σας και κερδίστε χρήματα όταν οι επισκέπτες σας πραγματοποιήσουν αγορές από εμάς! Θα λαμβάνετε μέχρι και 10% προμήθεια για όλες σχεδόν τις πωλήσεις προϊόντων* που θα πραγματοποιηθούν μέσω του συνδέσμου συνεργάτη στον ιστότοπό σας.

Κατάθεση PayPal
  • image
  • image
  • image

Newsletter

Με την εγγραφή σας στο newsletter κερδίζετε! Είναι απλό. Συμπληρώνοντας στην ειδική φόρμα, το όνομα και το email σας, θα ενημερώνεστε για νέες προσφορές που πραγματικά αξίζουν!
Σας υποσχόμαστε ότι δεν θα γεμίσουμε το γραμματοκιβώτιό σας και τα προσωπικά στοιχεία σας θα είναι πάντα ασφαλή

*
*

Τηλεφωνική εξυπηρέτησηΑνταγωνιστικές τιμές6 Τρόποι πληρωμής3 Μέθοδοι αποστολήςΑσφαλείς συναλλαγέςΠροστασία προσωπικών δεδομένωνΆμεση αποστολήΓρήγορη παράδοση