Sunday 09 December 2018 23:29:50 Europe/Athens +02:00 EET

Πολιτική Απορρήτου

Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 04 Ιουνίου 2018

Ασφάλεια Συναλλαγών

  • Η Pelekan Est. 1967 αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών τηρεί απαρέγκλιτα την ισχύουσα νομοθεσία και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών, διασφαλίζονται ως απόρρητες. Οδηγία 2000/31/ΕΚ για το ηλεκτρονικό εμπόριο στην ΕΕ

  • Οι πληροφορίες που συλλέγει το pelekan.com.gr μέσω του ιστότοπου έχουν ως σκοπό να μετρήσουν το αριθμό επισκεψιμότητας του, να καθορίσουν τις απαιτήσεις των πελατών για περισσότερα προϊόντα και να διευκολύνουν στις συναλλαγές με την εταιρεία. Τα στοιχεία των χρηστών (όνομα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κατοικίας, κλπ.) και των συναλλαγών των χρηστών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρούνται απόρρητα, όπως και στις συνήθεις συναλλαγές σε εμπορικό κατάστημα. Οι χρήστες κατά την παροχή των στοιχείων τους στα πλαίσια των συναλλαγών τους όπως και με το παρόν, θα ενημερώνονται από την Pelekan Est. 1967 και συναινούν και αποδέχονται την επικείμενη επεξεργασία των στοιχείων αυτών προσωπικών δεδομένων, για τις ανάγκες της ομαλής και ευχερούς μεταξύ των μερών συναλλαγής, καθώς επίσης και της διαβίβασης των στοιχείων αυτών σε αποδέκτες οι οποίοι θα προσδιορίζονται συγκεκριμένα και είναι οι υπάλληλοι και προστεθέντες της εταιρείας στα πλαίσια της διεκπεραίωσης της καταρτιζόμενης σύμβασης. Το pelekan.com.gr δύναται να διανέμει για επεξεργασία σε συνεργάτες του τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών, οι οποίοι συνεργάτες θα έχουν δικαίωμα να επικοινωνούν με τους χρήστες με αποκλειστικό σκοπό την αξιολόγηση των προϊόντων του pelekan.com.gr. Επίσης και με τον παρόν γνωστοποιείται ότι, διατηρείτε το νόμιμο δικαίωμα ενημέρωσης σύμφωνα με το άρθρο 11 του νόμου 2472/1997, το δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα σας σύμφωνα με το άρθρο 12 του νόμου 2472/1997, καθώς επίσης και το δικαίωμα να προβάλλετε οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία δεδομένων που σας αφορούν σύμφωνα με το άρθρο 13 του νόμου 2472/1997.

  • Η Pelekan Est. 1967 χρησιμοποιεί συστήματα ασφαλούς κωδικοποίησης SSL 128 bit σε όλα τα πεδία που ενδέχεται να εισάγετε προσωπικά δεδομένα (στοιχεία επικοινωνίας, φορολογικά στοιχεία κ.τ.λ.). Η μέθοδος αυτή εφαρμόζεται σε όλα τα στάδια ανταλλαγής προσωπικών δεδομένων από και προς το pelekan.com.gr. Επιπλέον, η ασφάλεια των συναλλαγών σας κατά τη διαδικασία πληρωμής με οποιουδήποτε είδους κάρτα διασφαλίζεται απόλυτα από την τράπεζα Alpha Bank που την διαχειρίζεται. Η υπηρεσία Alpha e-Commerce συμμετέχει στα προγράμματα πιστοποίησης συναλλαγών Verified by Visa και MasterCard Secure Code. Τα προσωπικά δεδομένα που εισάγετε για την πληρωμή δεν διοχετεύονται στο pelekan.com.gr ούτε αποθηκεύονται στο σύστημά του, αλλά μόνο στην τράπεζα που διαχειρίζεται την κάρτα σας. Το pelekan.com.gr ενημερώνεται από την τράπεζα ότι έγινε η πληρωμή από τον χρήστη για τη συγκεκριμένη παραγγελία. Για πληρωμές μέσω PayPal την ασφάλεια διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων αναλαμβάνει αποκλειστικά η PayPal.

  • Βεβαιώνεται ότι μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των παραγγελιών. Κατά τα λοιπά η Pelekan Est. 1967 δεσμεύεται να μην αποκαλύψει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από τους ίδιους, ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα με το εμπορικό σήμα Pelekan Est. 1967 χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Το σύνολο των εγγράφων και ηλεκτρονικών στοιχείων που θα ανταλλαχθούν μεταξύ των μερών στα πλαίσια της πώλησης θα τηρούνται από την Pelekan Est. 1967. Ο πελάτης μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά εφόσον το επιθυμεί.

Προστασία Δεδομένων

  • H Pelekan Est. 1967 και το pelekan.com.gr, δημιούργησαν τον παρόντα ιστότοπο με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών τους. Ο ιστότοπος pelekan.com.gr είναι απλός και φιλικός στη χρήση του ενώ έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες του κάθε χρήστη.
  • Για να επιτευχθεί η καλύτερη εξυπηρέτησή σας, είναι σημαντικό εσείς, ο πελάτης μας, να καταλάβετε ότι πρέπει να μας παρέχετε συγκεκριμένες πληροφορίες που αφορούν την διεκπεραίωση της παραγγελίας σας και οι οποίες διαφυλάσσονται από εμάς.
  • Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και οι επισυναπτόμενοι σε αυτήν Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης του παρόντα ιστότοπου περιγράφουν τη μέθοδο συλλογής δεδομένων από τον ιστότοπο pelekan.com.gr, τη χρήση αυτών των δεδομένων από εμάς και τους όρους και προϋποθέσεις χρήσεως του παρόντα ιστότοπου. Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αναφέρεται αποκλειστικά και μόνο στα προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία εσείς μας παρέχετε κατά τη διάρκεια των παραγγελιών σας στον παρόντα ιστότοπο.
  • Οι πληροφορίες που έχουν δοθεί εκούσια από τους χρήστες του αναφερόμενου ιστότοπου, χρησιμοποιούνται από το pelekan.com.gr, προκειμένου οι χρήστες του να έχουν άμεση και ουσιαστική επικοινωνία με το κατάστημα, να τους παρέχονται απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα που θέτουν και τέλος να εξυπηρετούνται και να εκτελούνται οι παραγγελίες τους.

Συγκέντρωση Πληροφοριών

Το pelekan.com.gr σχεδίασε τον ιστότοπό του έτσι ώστε οι χρήστες του να μπορούν να την επισκέπτονται χωρίς να χρειάζεται να αποκαλύπτουν τη ταυτότητα τους εκτός και αν το επιθυμούν.

Ζητείται από τους επισκέπτες του ιστότοπού μας, να μας παρέχουν με προσωπικά τους δεδομένα μόνο στη περίπτωση που θέλουν να παραγγείλουν προϊόν(τα), να εγγραφούν στον ιστότοπό μας και/ή να στείλουν email στο pelekan.com.gr.

Το pelekan.com.gr συλλέγει τέσσερις τύπους πληροφοριών σχετικά με τους χρήστες:

  1. στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει κατά την εγγραφή του ως πελάτης,
  2. στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει προκειμένου να εκτελεστεί η παραγγελία του από το pelekan.com.gr,
  3. στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει σε συμμετοχές προσφορών που πραγματοποιούνται κατά καιρούς,
  4. στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει κατά τη σύνδεσή του μέσω άλλης πλατφόρμας (εφαρμογές ios, android, Facebook, Google).
Κατά την συμπλήρωση οποιασδήποτε φόρμας παραγγελίας στον ιστότοπό μας, θα σας ζητηθεί:
  • το ονοματεπώνυμο,
  • η διεύθυνση,
  • ο ταχυδρομικός κωδικός της περιοχής σας,
  • η ηλεκτρονική σας διεύθυνση,
  • το τηλέφωνο σας,
  • ο τρόπος πληρωμής της παραγγελίας.
Συμπληρωματικά μπορεί να σας ζητηθούν και πιο συγκεκριμένες πληροφορίες, όπως:
  • στοιχεία αποστολής/παράδοσης μιας παραγγελίας,
  • στοιχεία τιμολόγησης ή,
  • λεπτομέρειες σχετικά με προσφορά που έχετε ζητήσει.

Το pelekan.com.gr αποθηκεύει επίσης τη διεύθυνση IP σας ως προφύλαξη ασφαλείας, αλλά είναι ορατή μόνο από τους υπαλλήλους του και τους συντηρητές του ιστότοπού του.

Το pelekan.com.gr κάνει χρήση των πληροφοριών που μας δίνετε κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής αποστολής της φόρμας, προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με:
  1. την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας,
  2. για επιβεβαίωση και ταυτοποίηση του πελάτη σε κάθε αναγκαία περίπτωση,
  3. για νέα ή εναλλακτικά προϊόντα που προσφέρονται από το pelekan.com.gr,
  4. ειδικές προσφορές του pelekan.com.gr.

Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αν θέλετε ή όχι να λαμβάνετε τέτοιου είδους επικοινωνίες από το pelekan.com.gr στέλνοντας το αίτημα σας μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση infopelekan.com.gr.

Κάθε διεκπεραίωση παραγγελίας απαιτεί την συλλογή προσωπικών στοιχείων, για παράδοση ή κράτηση μιας παραγγελίας. Οποιοδήποτε δικαιολογητικό και έγγραφο πιστοποιεί και δηλώνει την ταυτότητα του πελάτη παραμένει αυστηρά απόρρητο και ελέγχεται μόνο από το αρμόδιο υπεύθυνο τμήμα του pelekan.com.gr. Η εκ μέρους σας προσκόμιση των προσωπικών σας δεδομένων, σημαίνει ότι συναινείτε τα δεδομένα αυτά να χρησιμοποιούνται από τους υπαλλήλους του pelekan.com.gr για τους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω. Το pelekan.com.gr απαιτεί από τους υπαλλήλους του και τους συντηρητές του ιστότοπού του να παρέχουν στους χρήστες-πελάτες του το επίπεδο ασφαλείας που αναφέρεται στη παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Συμμόρφωση GDPR (ΓΚΠΔ)

Το pelekan.com.gr δεσμεύεται να συμμορφώνεται με το ΓΚΠΔ της ΕΕ, επομένως δηλώνει ρητά τις ακόλουθες επιλογές για να ελέγχετε και να διαγράφετε τα δεδομένα σας μαζί του:

  • να ενημερώνεστε σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα - υποβάλετε το αίτημά σας
  • να αποκτάτε πρόσβαση στα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν - συνδεθείτε στον λογαριασμό σας
  • να ζητάτε τη διόρθωση εσφαλμένων, ανακριβών ή ελλιπών δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα - συνδεθείτε στον λογαριασμό σας
  • να υποβάλετε αίτημα για τη διαγραφή δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όταν δεν είναι πλέον απαραίτητα ή εάν η επεξεργασία είναι παράνομη - υποβάλετε το αίτημά σας
  • να εναντιωθείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα για σκοπούς εμπορικής προώθησης ή για λόγους που σχετίζονται με την ιδιαίτερη κατάστασή σας - υποβάλετε το αίτημά σας
  • να υποβάλετε αίτημα για περιορισμό της επεξεργασίας των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα σε συγκεκριμένες περιπτώσεις - υποβάλετε το αίτημά σας
  • να λαμβάνετε τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα σε μορφότυπο αναγνώσιμο από μηχάνημα και να τα αποστέλλετε σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας («φορητότητα δεδομένων») - υποβάλετε το αίτημά σας
  • να υποβάλετε αίτημα έτσι ώστε αποφάσεις που βασίζονται σε αυτοματοποιημένη επεξεργασία, σας αφορούν ή σας επηρεάζουν σε σημαντικό βαθμό και βασίζονται στα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα, να γίνονται από φυσικά πρόσωπα και όχι μόνο από υπολογιστές. Έχετε επίσης το δικαίωμα σε αυτήν την περίπτωση να εκφράσετε την άποψή σας και να προσβάλλετε την απόφαση - υποβάλετε το αίτημά σας

Εάν επιλέξετε να διαγράψετε μια πληροφορία, το pelekan.com.gr θα ενεργήσει έτσι ώστε να διαγραφεί αυτή η πληροφορία από τα αρχεία του άμεσα. Για τη προστασία και την ασφάλεια του χρήστη το pelekan.com.gr θα προσπαθήσει να βεβαιωθεί ότι το πρόσωπο που κάνει τις αλλαγές είναι όντως το ίδιο πρόσωπο με το χρήστη. Για να έχετε πρόσβαση, να αλλάξετε ή να διαγράψετε τα προσωπικά σας δεδομένα, για να αναφέρετε προβλήματα σχετικά με τη λειτουργία του ιστότοπου ή για να κάνετε οποιοδήποτε ερώτημα επικοινωνήστε με το pelekan.com.gr μέσω της σελίδας Επικοινωνίας ή μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση infopelekan.com.gr. Η αλλαγή ή η διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων μπορεί να γίνει επίσης μέσω του σελίδας Σύνδεσης του pelekan.com.gr. Παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη σας ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατό προκειμένου να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, αλλά η προστασία τους κωδικού πρόσβασης σας στον ιστότοπό μας εξαρτάται και από εσάς.

  • Το pelekan.com.gr θέτει επίσης εσάς, τον επισκέπτη και τον πελάτη του, σε έλεγχο των Cookies. Εάν δεν τα αποδεχτείτε ρητά, δεν θα τοποθετήσει στο πρόγραμμα περιήγησής σας οποιαδήποτε μη απαραίτητα cookies.
  • Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τα δεδομένα σας, μπορείτε να απευθυνθείτε στον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (ΥΠΔ) του pelekan.com.gr στη διεύθυνση dpopelekan.com.gr.

Παραπομπή: ΚΑΝΟΝΙΣΜΌΣ (ΕΕ) 2016/679 ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΫ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΊΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΊΟΥ της 27ης Απριλίου 2016:
Ευρωπαϊκή Επιτροπή - Δικαιώματα για τους πολίτες
Άρθρο 13 Άρθρο 14 - Ενημέρωση και πρόσβαση σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα
Άρθρο 15 - Δικαίωμα πρόσβασης του υποκειμένου των δεδομένων
Άρθρο 16 - Δικαίωμα διόρθωσης
Άρθρο 17 - Δικαίωμα διαγραφής («δικαίωμα στη λήθη»)
Άρθρο 18 - Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας
Άρθρο 19 - Υποχρέωση γνωστοποίησης όσον αφορά τη διόρθωση ή τη διαγραφή δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ή τον περιορισμό της επεξεργασίας
Άρθρο 20 - Δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων
Άρθρο 21 - Δικαίωμα εναντίωσης
Άρθρο 22 - Αυτοματοποιημένη ατομική λήψη αποφάσεων, περιλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ

Πολιτική Cookies

Το pelekan.com.gr έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί cookies ως μέρος της διευκόλυνσης αλλά και λειτουργίας των υπηρεσιών μέσω του ιστότοπού του. Με τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος pelekan.com.gr αποδέχεστε την πολιτική μας και δίνετε τη συναίνεσή σας για τη χρήση cookies, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρούσα δήλωση και τα προβλεπόμενα στο εγχώριο δίκαιο. Η πλοήγηση στο ηλεκτρονικό κατάστημα pelekan.com.gr δηλώνει την αποδοχή της χρήσης cookies και τη συμφωνία σας για την αποθήκευση cookies στην συσκευή σας από το pelekan.com.gr. Εάν δεν συμφωνείτε με τη χρήση cookies στην οποία προβαίνουμε, θα πρέπει είτε να ρυθμίσετε κατάλληλα τον περιηγητή σας ή να μην χρησιμοποιείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Η απενεργοποίηση λήψης των αρχείων cookies μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα ορισμένες λειτουργίες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος να μην είναι εύρυθμες.

Ορισμός & χρήση cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία (text files), τα οποία αποστέλλονται και φυλάσσονται στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χρήστη, επιτρέποντας σε ιστότοπους όπως το pelekan.com.gr, να λειτουργούν απρόσκοπτα και χωρίς τεχνικές ανωμαλίες, να συλλέγονται πολλαπλές επιλογές του χρήστη, να αναγνωρίζουν τους συχνούς χρήστες, να διευκολύνουν την πρόσβαση τους σε αυτή, για τη συλλογή δεδομένων και τη βελτίωση του περιεχομένου του ιστότοπου. Τα cookies δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών αλλά και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Χρησιμοποιούμε τα cookies για να σας παρέχουμε πληροφορίες και να διεκπεραιώνονται οι παραγγελίες σας, ενώ σε κάθε έξοδό σας από τον ιστότοπο διαγράφονται αυτόματα. Πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι τα cookies είναι απόλυτα αναγκαία προκειμένου να λειτουργεί σωστά και απρόσκοπτα ο ιστότοπος pelekan.com.gr.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα pelekan.com.gr χρησιμοποιεί:
  1. Αναγκαία Cookies: Επιτρέπουν την εκτέλεση βασικών λειτουργιών του ιστότοπου, όπως την προσθήκη προϊόντων στο καλάθι, την αποθήκευση προϊόντων στη wishlist, την ηλεκτρονική πληρωμή. Χωρίς αυτά τα απαραίτητα Cookies, πλήττεται άμεσα η ομαλή λειτουργία του pelekan.com.gr , περιορίζεται η προσωπική σας εμπειρία πλοήγησης καθώς και βασικές λειτουργίες e-commerce υπολειτουργούν.
  2. Cookies Λειτουργικότητας: Αυτά τα cookies θυμούνται τις προτιμήσεις σας κατά την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, ώστε να μπορούμε να σας προτείνουμε τα κατάλληλα προϊόντα με βάση τις ανάγκες σας βοηθώντας σας έτσι να βρίσκετε πολύ πιο εύκολα αυτό που αναζητάτε.
  3. Cookies Επιδόσεων και Εμπειρίας: Τα cookies επιδόσεων συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με το πώς οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπό μας. Μας επιτρέπουν να δούμε ποιες σελίδες επισκέπτονται πιο συχνά, μας ενημερώνουν εάν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα κατά την πλοήγηση κλπ. Αυτά τα cookies δεν συλλέγουν πληροφορίες που προσδιορίζουν τον επισκέπτη καθώς οι πληροφορίες είναι συγκεντρωτικές και ως εκ τούτου, ανώνυμες. Χρησιμοποιούνται μόνο για να τη βελτίωση του τρόπου λειτουργίας του pelekan.com.gr.
  4. Cookies Analytics: Είναι υποσύνολο των Cookies λειτουργικότητας και μας δίνουν τη δυνατότητα να αξιολογούμε την αποτελεσματικότητα των διάφορων λειτουργιών της ιστοσελίδας μας, βελτιώνοντας έτσι συνεχώς την εμπειρία που σας προσφέρουμε.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα pelekan.com.gr δεν χρησιμοποιεί τα ακόλουθα cookies:
  • Cookies Διαφήμισης
  • Cookies Κοινωνικών δικτύων (Social Media/Sharing cookies) – Τρίτου μέρους (Third party)
  • Cookies Επαναληπτικού μάρκετινγκ (Remarketing)

Λεπτομέρειες για τα cookies μπορείτε να βρείτε εδώ: aboutcookies.org.

Ποια cookies επιτρέπονται - χωρίς ρητή συγκατάθεση

Ποια cookies του ηλεκτρονικού καταστήματος pelekan.com.gr επιτρέπονται - χωρίς ρητή συγκατάθεση
Όνομα cookieΠεριγραφήΠροεπιλεγμένος χρόνος λήξης
languageCookie απομνημόνευσης προεπιλεγμένης γλώσσας συνεδρίας επισκέπτηΔιαγράφεται μόνο εφόσον διαγραφεί χειροκίνητα μέσω του περιηγητή σας. Λήγει μετά από 30 ημέρες εάν δεν επισκεφθείτε τον ιστότοπο ξανά
currencyCookie απομνημόνευσης προεπιλεγμένου νομίσματος συνεδρίας επισκέπτηΔιαγράφεται μόνο εφόσον διαγραφεί χειροκίνητα μέσω του περιηγητή σας. Λήγει μετά από 30 ημέρες εάν δεν επισκεφθείτε τη ιστότοπο ξανά
frontend_sessionCookie απομνημόνευσης συνεδρίας επισκέπτηΔιαγράφεται αυτόματα μετά την λήξη της περιόδου περιήγησής σας στον ιστότοπο. Δεν έχει ημερομηνία λήξης
msgCookie παραθύρου επιλογής εισόδου/εγγραφής στο κατάστημαΕμφανίζεται μετά τα 60 δευτερόλεπτα ως popup σε όλους τους επισκέπτες του ιστότοπου. Διαγράφεται αυτόματα μετά την λήξη της περιόδου περιήγησής σας στο ιστότοπο. Εάν το cookie διαγραφεί πριν την έξοδό σας από το ηλεκτρονικό κατάστημα, το παράθυρο εισόδου/εγγραφής θα επανεμφανιστεί μετά από 60 δευτερόλεπτα. Εάν επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα εκ νέου θα επανεμφανιστεί μετά από 60 δευτερόλεπτα. Δεν έχει ημερομηνία λήξης
viewedCookie απομνημόνευσης σελίδας προϊόντος που πρόβαλε ο επισκέπτηςΔιαγράφεται μόνο εφόσον διαγραφεί χειροκίνητα μέσω του περιηγητή σας. Λήγει μετά από 30 ημέρες εάν δεν επισκεφθείτε τον ιστότοπο ξανά
PYPFPayPal cookie. Το PayPal χρησιμοποιεί cookies για να αναγνωρίσει τους πελάτες του και να συντομεύσει το χρόνο που χρειάζεται ο χρήστης για να συνδεθεί στο λογαριασμό του στο PayPal, πραγματοποιώντας έλεγχο ταυτοποίησης του e-mail του στη βάση δεδομένων του PayPal. Ξεκινά μόνο μετά την διάδραση του χρήστη με σύνδεσμο PayPal του ιστότοπού μαςΔιαγράφεται μόνο εφόσον διαγραφεί χειροκίνητα μέσω του περιηγητή σας. Λήγει μετά από 30 ημέρες εάν δεν επισκεφθείτε τον ιστότοπο ξανά

Google Analytics

Το Google Analytics (Διασφάλιση των δεδομένων σας) είναι ένα εργαλείο της Google που βοηθά τους κατόχους ιστοσελίδων και εφαρμογών να κατανοήσουν πώς χρησιμοποιούν οι επισκέπτες τους τις ιδιότητές τους. Μπορεί να χρησιμοποιεί cookie για να συλλέγει πληροφορίες και στατιστικά στοιχεία σχετικά με τη χρήση μιας ιστοσελίδας, χωρίς προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες για κάθε επισκέπτη. Το κύριο cookie που χρησιμοποιείται από το Google Analytics είναι το cookie "_ga".

Ποια cookies δεν επιτρέπονται - χωρίς ρητή συγκατάθεση

Ποια cookies του ηλεκτρονικού καταστήματος pelekan.com.gr δεν επιτρέπονται - χωρίς ρητή συγκατάθεση
Όνομα cookieΠεριγραφήΠροεπιλεγμένος χρόνος λήξης
_gaΧρησιμοποιείται για τη διάκριση των χρηστών26 μήνες
_gidΧρησιμοποιείται για τη διάκριση των χρηστών24 ώρες
_gat Used to throttle request rate1 λεπτό

Αποκλεισμός των cookies παρακολούθησης

Το ηλεκτρονικό κατάστημα pelekan.com.gr χρησιμοποιεί cookies από την υπηρεσία Google Analytics. Πληροφορίες όπως διαδραστικότητα, αιτήματα πλοήγησης, αναφορές δραστηριότητας ηλεκτρονικού καταστήματος, συλλέγονται για βελτιστοποίηση της λειτουργικότητας.
Με τον επόμενο σύνδεσμο μπορείτε να προχωρήσετε στην ανάκληση της αποδοχής σας για τη χρήση cookies:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΩΝ COOKIES ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Όλα τα cookies πλην αυτών που αφορούν αποκλειστικά το ηλεκτρονικό κατάστημα pelekan.com.gr (πρόσβαση σε αγορές, καλάθια, λογαριασμούς, κλπ.) θα απενεργοποιηθούν.
Με αυτόν τον τρόπο το ηλεκτρονικό κατάστημα pelekan.com.gr εναρμονίζεται με την νεότερη νομοθεσία του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, σε ότι αφορά τη χρήση cookies και τα δικαιώματά σας.

Σε κάθε περίπτωση όμως τα εργαλεία προστασίας και εναντίωσης είναι άμεσα διαθέσιμα σε εσάς:
  1. Πρόσθετο μη καταγραφής και εναπόθεσης cookie για τον περιηγητή σας και για όλους τους ιστότοπους
  2. Ρύθμιση διαφημίσεων για όλους τους ιστότοπους
  3. Όλες οι νέες πληροφορίες πολιτικής δεδομένων από την Google για το νέο κανονιστικό πλαίσιο με ισχύ από την 25η Μαΐου 2018 βρίσκονται διαθέσιμες σε αυτό το σύνδεσμο
  4. Οι ρυθμίσεις των περισσότερων περιηγητών διαδικτύου, σας δίνουν τη δυνατότητα αποδοχής ή απόρριψης των cookies, καθώς και ειδοποίησής σας πριν από την εγκατάσταση ενός αρχείου cookie. Η απόρριψη της χρήσης των cookies μπορεί να επηρεάσει την πλοήγησή σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα pelekan.com.gr ή και να καταστήσει αδύνατη την πρόσβαση σε ορισμένες λειτουργίες του. Για περισσότερες πληροφορίες για το πώς να διαχειριστείτε τα cookies στους περιηγητές, παρακαλώ ανατρέξτε στους ακόλουθους συνδέσμους:

Cookies τρίτων

  • Εκτός από τη χρήση των cookies του ηλεκτρονικού καταστήματος pelekan.com.gr, σε περίπτωση που επισκεφθείτε ιστοσελίδες τρίτων ιστότοπων (π.χ PayPal, AlphaBank, κλπ.), σας ενημερώνουμε ότι τοποθετούν και δύναται να έχουν πρόσβαση με cookies στον υπολογιστή/κινητό σας. Η χρήση cookies των τρίτων ιστότοπων υπόκειται στις δικές τους πολιτικές/όρους χρήσης ιδιωτικότητας, απορρήτου, προστασίας προσωπικών δεδομένων, νόμιμης χρήσης και το pelekan.com.gr δεν έχει καμία επιρροή στη συλλογή, χρήση, επεξεργασία, διαβίβαση αυτών των δεδομένων από/σε αυτούς τους τρίτους.
  • Τρίτοι προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένης της Google, δύναται να εμφανίσουν διαφημίσεις της Pelekan Est. 1967 σε ιστότοπους στο διαδίκτυο.
  • Τρίτοι προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένης της Google, δύναται να κάνουν χρήση cookies για την ενημέρωσή, βελτιστοποίηση και προβολή διαφημίσεων που βασίζονται σε προηγούμενη επίσκεψη του χρήστη στο δικτυακό τόπο pelekan.com.gr.

Pelekan.com.gr και παιδιά

Το pelekan.com.gr δεν απευθύνεται σε παιδιά και πρέπει να είσαστε τουλάχιστον 16 ετών για να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας.

Επιπλέον πληροφορίες ή βοήθεια

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή παρατήρηση σχετικά με την Πολιτική Απορρήτου.

Υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων είναι η Εταιρεία με την επωνυμία:
Π. Πελεκάνος & Σία Ο.Ε - Pelekan Est. 1967
ΑΦΜ: 091556832
Καραΐσκάκη 16-18, Πλ. Ψυρρή, Αθήνα, 105 54
τηλ: +30 211 7109441, +30 210 3214662
fax: +30 210 3214693
e-mail: dpopelekan.com.gr

Υπεύθυνη αρχή για την εφαρμογή του κανονιστικού πλαισίου αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα στην Ελλάδα είναι η Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, τα στοιχεία επικοινωνίας της οποίας μπορείτε να βρείτε εδώ.


Το pelekan.com.gr δεσμεύεται όσον αφορά στην εξασφάλιση της ασφάλειας και της ακεραιότητας των δεδομένων που συλλέγει σχετικά με τους χρήστες του ιστότοπού του. Το pelekan.com.gr έχει υιοθετήσει διαδικασίες, οι οποίες προφυλάσσουν τα προσωπικά δεδομένα που οι χρήστες προσκομίζουν στον ιστότοπό του ή του παρέχουν με οποιοδήποτε άλλο μέσο (πχ. τηλεφωνικά). Αυτές οι διαδικασίες προστατεύουν τα δεδομένα των χρηστών από οποιαδήποτε μη επιτρεπόμενη πρόσβαση ή αποκάλυψη, απώλεια ή κακή χρήση, και αλλαγή ή καταστροφή. Βοηθούν επίσης στο να πιστοποιείται ότι τα στοιχεία αυτά είναι ακριβή και χρησιμοποιούνται σωστά.

Συνεχώς το pelekan.com.gr επεκτείνει, ενημερώνει και βελτιώνει τον ιστότοπό του, και τα σχετικά με αυτή προϊόντα και υπηρεσίες, θα ανανεώνει και τη παρούσα πολιτική. Σας συστήνουμε να διαβάζετε τη διαδικασία αυτή σε τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές στο περιεχόμενο της παρούσας πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων. Η πολιτική αυτή θα τροποποιείται από καιρό σε καιρό χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση προς τους χρήστες.

Εάν χρησιμοποιείτε τον παρόντα ιστότοπο αποδέχεσθε και συναινείτε με τη παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων καθώς επίσης και με τους Όρους και τις Προϋποθέσεις χρήσης του ιστότοπου που έχουν ανακοινωθεί μέσω αυτού.

Νέα προϊόντα

Στυλό ρόλερ απλικατέρ βαφής άκρων δέρματος

Στυλό ρόλερ απλικατέρ βαφής άκρων δέρματος

Κατασκευαστής no trademark
SKU: 355-296
Κωδικός Προϊόντος YROLL

12,40€Χωρίς ΦΠΑ: 10,00€

Ταλονέτες COIMBRA ORTHO HARD HEEL PAD

Ταλονέτες COIMBRA ORTHO HARD HEEL PAD

Κατασκευαστής coimbra
SKU: 143-91
Κωδικός Προϊόντος E7765000

8,27€Χωρίς ΦΠΑ: 6,67€

Επίδεσμος μεταταρσίου COIMBRA COMODON GEL

Επίδεσμος μεταταρσίου COIMBRA COMODON GEL

Κατασκευαστής coimbra
SKU: 148-96
Κωδικός Προϊόντος E8100000

15,73€Χωρίς ΦΠΑ: 12,69€

Τακούνια με καρφί P.U. TOPS HIGH HEELS - Multi size

Τακούνια με καρφί P.U. TOPS HIGH HEELS - Multi size

Κατασκευαστής pelekan
SKU: 174-122
Κωδικός Προϊόντος DM1004

Best Seller

1,24€Χωρίς ΦΠΑ: 1,00€

Προτεινόμενα προϊόντα

Ζουμπάς τρυπητήρι 3/4/5/6mm. Σετ, 1, 2, 4, 6, 10 αιχμές

Ζουμπάς τρυπητήρι 3/4/5/6mm. Σετ, 1, 2, 4, 6, 10 αιχμές

Κατασκευαστής no trademark
SKU: 320-262
Κωδικός Προϊόντος Y98499

από 5,50€ έως 24,67€

5,50€Χωρίς ΦΠΑ: 4,44€

Save
23%

Πάτοι RINGPOINT GEL INSOLE

Πάτοι RINGPOINT GEL INSOLE

Κατασκευαστής ringpoint
SKU: 124-73
Κωδικός Προϊόντος R705

13,00€ 16,84€ Έκπτωση 23%
Η προσφορά λήγει: 20/12/2018Χωρίς ΦΠΑ: 10,48€

Πάτοι REFLEX - MEMORY FOAM

Πάτοι REFLEX - MEMORY FOAM

Κατασκευαστής coimbra
SKU: 260-202
Κωδικός Προϊόντος E2400000

11,09€Χωρίς ΦΠΑ: 8,94€

Πάτοι ICEMEN SPORT COMFORT

Πάτοι ICEMEN SPORT COMFORT

Κατασκευαστής icemen
SKU: 84-34
Κωδικός Προϊόντος I601

17,64€Χωρίς ΦΠΑ: 14,23€

Προϊόντα σε προσφορά

Save
21%

Πάτοι ICEMEN SILICONE INSOLE 100%

Πάτοι ICEMEN SILICONE INSOLE 100%

Κατασκευαστής icemen
SKU: 121-70
Κωδικός Προϊόντος I501

14,90€ 18,85€ Έκπτωση 21%
Η προσφορά λήγει: 20/12/2018Χωρίς ΦΠΑ: 12,02€

Save
16%

Επιφάνεια κοπής διπλής όψης A1, A2, A3 αριθμημένη

Επιφάνεια κοπής διπλής όψης A1, A2, A3 αριθμημένη

Κατασκευαστής donwei sew mate
SKU: 366-307
Κωδικός Προϊόντος DW-12121 DW-12122 DW-12123

από 19,32€ έως 49,56€
ΝΕΟ

19,32€ 23,00€ Έκπτωση 16%
Η προσφορά λήγει: 20/12/2018Χωρίς ΦΠΑ: 15,58€

Save
20%

Καθαριστικός αφρός SILVER MULTI CLEAN FOAM

Καθαριστικός αφρός SILVER MULTI CLEAN FOAM

Κατασκευαστής silver
SKU: 277-219
Κωδικός Προϊόντος SK3006

4,64€ 5,80€ Έκπτωση 20%
Η προσφορά λήγει: 20/12/2018Χωρίς ΦΠΑ: 3,74€

Save
20%

Φόδρα, ρετάλια, κομμάτια δέρματος

Φόδρα, ρετάλια, κομμάτια δέρματος

Κατασκευαστής dmgroup
SKU: 257-199
Κωδικός Προϊόντος DM2362

21,34€ 26,67€ Έκπτωση 20%
Η προσφορά λήγει: 20/12/2018Χωρίς ΦΠΑ: 17,21€

Πιο προβεβλημένα προϊόντα

Κρέμα υποδημάτων CHEQ BRILL 50ml

Κρέμα υποδημάτων CHEQ BRILL 50ml

Κατασκευαστής cheqbrill
SKU: 255-197
Κωδικός Προϊόντος DM36210

3,53€Χωρίς ΦΠΑ: 2,85€

Ελαστικά κορδόνια χωρίς δέσιμο Fun Elastic Laces

Ελαστικά κορδόνια χωρίς δέσιμο Fun Elastic Laces

Κατασκευαστής pelekan
SKU: 263-205
Κωδικός Προϊόντος R1841

Super Ευκαιρία

3,50€Χωρίς ΦΠΑ: 2,82€

Save
20%

Φόδρα, ρετάλια, κομμάτια δέρματος

Φόδρα, ρετάλια, κομμάτια δέρματος

Κατασκευαστής dmgroup
SKU: 257-199
Κωδικός Προϊόντος DM2362

21,34€ 26,67€ Έκπτωση 20%
Η προσφορά λήγει: 20/12/2018Χωρίς ΦΠΑ: 17,21€

Κόλλα DM FORTE PLUS ΚΥΑΝΟΑΚΡΥΛΙΚΗ

Κόλλα DM FORTE PLUS ΚΥΑΝΟΑΚΡΥΛΙΚΗ

Κατασκευαστής forte plus
SKU: 182-129
Κωδικός Προϊόντος DM314320 DM314350

Best Seller

5,50€Χωρίς ΦΠΑ: 4,44€

Επιτυχημένα προϊόντα

Κόλλα ATOM KLEBER

Κόλλα ATOM KLEBER

Κατασκευαστής atom kleber
SKU: 193-140
Κωδικός Προϊόντος 920015

7,44€Χωρίς ΦΠΑ: 6,00€

Save
26%

Κρέμα καθαρισμού, βαφής ESSENTIELLE Color DM CHEQ BRILL

Κρέμα καθαρισμού, βαφής ESSENTIELLE Color DM CHEQ BRILL

Κατασκευαστής cheqbrill
SKU: 293-235
Κωδικός Προϊόντος DM3723150

5,90€ 8,00€ Έκπτωση 26%
Η προσφορά λήγει: 20/12/2018Χωρίς ΦΠΑ: 4,76€

Ελαστικά κορδόνια χωρίς δέσιμο U-LACE Sneakers

Ελαστικά κορδόνια χωρίς δέσιμο U-LACE Sneakers

Κατασκευαστής pelekan
SKU: 262-204
Κωδικός Προϊόντος U-LACE

4,30€Χωρίς ΦΠΑ: 3,47€

Ζουμπάς τρυπητήρι 3/4/5/6mm. Σετ, 1, 2, 4, 6, 10 αιχμές

Ζουμπάς τρυπητήρι 3/4/5/6mm. Σετ, 1, 2, 4, 6, 10 αιχμές

Κατασκευαστής no trademark
SKU: 320-262
Κωδικός Προϊόντος Y98499

από 5,50€ έως 24,67€

5,50€Χωρίς ΦΠΑ: 4,44€

Κατηγορίες
Τα νέα μας
Γιορτάζουμε 50 χρόνια Pelekan17/10/2017

Γιορτάζουμε 50 χρόνια Pelekan. Έχουμε διανύσει πολύ δρόμο, χάρη σε εσάς. Ολόκληρο το 2017 θα μοιράσο...

Γιορτάζουμε 50 χρόνια Pelekan
Πρόγραμμα Συνεργατών



Πρόγραμμα Συνεργατών

Διαφημίστε τα προϊόντα μας στον ιστότοπό σας και κερδίστε χρήματα όταν οι επισκέπτες σας πραγματοποιήσουν αγορές από εμάς! Θα λαμβάνετε μέχρι και 10% προμήθεια για όλες σχεδόν τις πωλήσεις προϊόντων* που θα πραγματοποιηθούν μέσω του συνδέσμου συνεργάτη στον ιστότοπό σας.

Κατάθεση PayPal
  • image
  • image
  • image

Newsletter

Με την εγγραφή σας στο newsletter κερδίζετε! Είναι απλό. Συμπληρώνοντας στην ειδική φόρμα, το όνομα και το email σας, θα ενημερώνεστε για νέες προσφορές που πραγματικά αξίζουν!
Σας υποσχόμαστε ότι δεν θα γεμίσουμε το γραμματοκιβώτιό σας και τα προσωπικά στοιχεία σας θα είναι πάντα ασφαλή. Πολιτική Απορρήτου

*
*

Τηλεφωνική εξυπηρέτησηΑνταγωνιστικές τιμές6 Τρόποι πληρωμής3 Μέθοδοι αποστολήςΑσφαλείς συναλλαγέςΠροστασία προσωπικών δεδομένωνΆμεση αποστολήΓρήγορη παράδοση