Sunday 25 July 2021 11:54:25 Europe/Athens +03:00 EEST
 • Εγγραφείτε στο Pelekan.com.gr και κερδίστε αυτόματα...
 • Έκπτωση +5% σε όλα μας τα προϊόντα (εκτός των προσφορών).
 • Έκπτωση +10% σε όλες σας τις παραγγελίες άνω των 80€ (εκτός των προσφορών).
 • Πόντους ανταμοιβής, αποκλειστικά εκπτωτικά κουπόνια, newsletter προσφορές και πολλά άλλα μεγάλα δώρα και προνόμια.

Βαφή οινοπνεύματος CHEQ BRILL DYE TRADITION DM

Βαφή οινοπνεύματος CHEQ BRILL DYE TRADITION DM

Η βαφή οινοπνεύματος CHEQ BRILL DYE TRADITION DM είναι μια διεισδυτική βαφή με βάση (διαλύτη) το οινόπνευμα. Συνηθίζεται η χρήση του ως αστάρι (χρώμα βάσης στα δερμάτινα - "πρώτο χέρι") επειδή απορροφάται και διεισδύει στο δέρμα. Στη συνέχεια χρειάζεται βαφή φινιρίσματος, γιατί δεν κάνει επίστρωση και δεν δίνει γυαλιστερό και ομοιόμορφο φινίρισμα. 'Όμως, εάν σας ικανοποιεί το αποτέλεσμα μπορείτε να το αφήσετε ως έχει, χωρίς άλλη βαφή (αντικέ φινίρισμα).

Σημείωση 1: Έχετε υπόψη σας, ότι το τελικό χρώμα που θα επιτύχετε με την βαφή οινοπνεύματος CHEQ BRILL DYE TRADITION DM (χωρίς τη βαφή φινιρίσματος), θα είναι περίπου ανάμεσα στο αρχικό χρώμα του δέρματος και του χρώματος της βαφής που χρησιμοποιείτε. Γι’ αυτό το λόγο η βαφή οινοπνεύματος CHEQ BRILL DYE TRADITION DM παράγεται σε λίγα χρώματα, κυρίως σκούρα, ώστε να καλύπτει το προηγούμενο χρώμα όσο γίνεται περισσότερο.

 • Εάν ο στόχος σας είναι, η αλλαγή του χρώματος στο δέρμα από ανοιχτό χρώμα σε σκούρο:
  1. Αφού σιγουρευτείτε ότι πρόκειται για δέρμα, καθαρίστε την επιφάνεια με ένα μαλακό βαμβακερό πανί εμποτισμένο με καθαρό ασετόν. Αφήστε να στεγνώσει για λίγες ώρες.
  2. Χρησιμοποιείστε την βαφή οινοπνεύματος CHEQ BRILL DYE TRADITION DM που ταιριάζει περισσότερο στο τελικό χρώμα που θέλετε να επιτύχετε (Σημείωση 1).
  3. Αφήστε να στεγνώσει αρκετές ώρες μέχρι να σιγουρευτείτε ότι έχει στεγνώσει εντελώς. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.
  4. Εφαρμόστε τη βαφή που θα σας δώσει το φινίρισμα στο δέρμα, η οποία πια, θα είναι πολύ κοντινή στο χρώμα που θα έχετε ήδη πετύχει στο υλικό.
  5. Αφήστε πάλι να στεγνώσει για λίγες ώρες και το δερμάτινο αγαθό σας είναι έτοιμο προς χρήση. Τώρα πια, εάν φθαρεί, ή γδαρθεί το δέρμα, δεν θα φανεί έντονα το προϋπάρχον χρώμα, το οποίο διαφορετικά, θα είχε μεγάλη διαφορά από το τελικό.

Σημείωση 2: Η αλλαγή χρώματος από σκούρο σε ανοιχτό είναι η πιο δύσκολη, είτε βάφετε τοίχους, είτε ξύλο είτε οτιδήποτε άλλο.

Σημείωση 3: Η βαφή οινοπνεύματος CHEQ BRILL DYE TRADITION DM διατίθεται επίσης και σε ανοιχτές αποχρώσεις (307 YELLOW, 209 AMBER), με διαφορετική σύνθεση, οι οποίες δεν είναι ιδιαίτερα απορροφητικές και χρησιμεύουν στην περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε το χρώμα του δέρματος από σκούρο σε ανοιχτό.

 • Εάν ο στόχος σας είναι, η αλλαγή του χρώματος στο δέρμα από σκούρο χρώμα σε ανοιχτό:
  1. Η μέθοδος εφαρμογής ακολουθεί τα ίδια βήματα όπως και παραπάνω. Όμως, η αλλαγή χρώματος από σκούρο σε ανοιχτό, είναι η πλέον δύσκολη αλλαγή χρώματος και πρέπει να είστε πολύ σχολαστικοί όταν την πραγματοποιείτε.

Εάν το αρχικό χρώμα του δέρματος είναι κοντινό στο χρώμα που θέλετε να επιτύχετε, ή εάν θέλετε απλά να φρεσκάρετε το δέρμα, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε το αστάρι αυτό (βαφή οινοπνεύματος CHEQ BRILL DYE TRADITION DM). Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κατευθείαν τη βαφή φινιρίσματος (συνιστάται η βαφή νερού CHEQ BRILL DYE PLUS DM ή, η βαφή αλλαγής - ανανέωσης MAGIX COLOR SPRAY).

Η βαφή οινοπνεύματος CHEQ BRILL DYE TRADITION DM εφαρμόζεται με πινέλο.

Η βαφή οινοπνεύματος CHEQ BRILL DYE TRADITION DM σε συνδυασμό με την βαφή νερού CHEQ BRILL DYE PLUS DM (βαφή φινιρίσματος) μπορεί να επιτύχει οποιαδήποτε αλλαγή χρώματος επιθυμείτε στα δερμάτινα σας.

Χρώματα: Διαθέσιμη σε 14 χρώματα

Χωρητικότητα (Όγκος): 1000ml, 500ml

Δείτε σε μεγέθυνση τα χρώματα στα οποία είναι διαθέσιμη η βαφή οινοπνεύματος CHEQ BRILL DYE TRADITION DM

Δείτε σε μεγέθυνση χρώματα στα οποία είναι διαθέσιμα η βαφή οινοπνεύματος CHEQ BRILL DYE TRADITION DM

Πλήρες Χρωματoλόγιο της CHEQ BRILL

Πλήρες Χρωματoλόγιο της CHEQ BRILLΒαφή οινοπνεύματος CHEQ BRILL DYE TRADITION DM

CHEQ BRILL ΠΡΟΪΟΝΤΑ - Αναλυτικός πίνακας χρωμάτων:

Αγγλικά (EN)

Πως να παραγγείλετε

 • τηλεφωνικά στις γραμμές +30 211 7109441, +30 210 3214662, +30 210 3214693 (ώρες λειτουργίας: 07:00 - 16:00 καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή).
 • on-line 24/7, μέσω της ιστοσελίδας μας pelekan.com.gr. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τη "Φόρμα παραγγελίας" όπου θα πρέπει υποχρεωτικά να συμπληρώσετε "Όνομα, Επώνυμο, Τηλέφωνο, Email και Κωδικό ασφαλείας".
 • μέσω e-mail στο infopelekan.com.gr, ή επιλέγοντας Επικοινωνία από το μενού κορυφής, ή μέσω της "Φόρμας Ενδιαφέροντος" του προϊόντος (παρακαλούμε μην ξεχνάτε να καταγράφετε τα πλήρη στοιχεία σας).
 • μέσω fax στο +30 210 3214693 (παρακαλούμε μην ξεχνάτε να καταγράφετε τα πλήρη στοιχεία σας).
 • με αγορά απευθείας από το κεντρικό κατάστημα Pelekan (πρώην Ε. Χατζηνικολής & Σια ΟΕ) Καραΐσκάκη 16-18, πλ. Ψυρρή, Αθήνα, 105 54 (ώρες λειτουργίας: 07:00 - 16:00 καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή), ή το υποκατάστημα Μιαούλη 12-14, πλ. Ψυρρή, Αθήνα, 105 54 (ώρες λειτουργίας: 10:00 - 15:00 καθημερινά και το Σάββατο).

Τρόποι παραλαβής

Παρακαλούμε δείτε τη σελίδα Πληροφορίες Αποστολής

Παραγγελίες μέσω διαδικτύου: Ελάχιστο συνολικό κόστος όλων των παραγγελθέντων προϊόντων χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής και ο ΦΠΑ: 10,00€.
Τα προϊόντα με σήμανση Προπαραγγελία χρειάζονται 5-20 (Ελλάδα) και 20-40 (Παγκόσμια) εργάσιμες για να παραληφθούν.
Οι αποστολές γίνονται με εταιρίες courier σε όλη την Ελλάδα (παράδοση σε 1-5 εργάσιμες ημέρες) και Παγκόσμια (παράδοση σε 5-20 εργάσιμες ημέρες).

 • Παράδοση στο χώρο σας
  • UPS
  • ΕΛΤΑ
  • Γενική Ταχυδρομική
 • Παραλαβή από το κατάστημα. (Η παραγγελία σας παραμένει στο κατάστημα (Καραϊσκάκη 16-18, Αθήνα) και είναι διαθέσιμη για παραλαβή μέχρι και για 5 εργάσιμες ημέρες)

Μέθοδοι Πληρωμής

Παρακαλούμε δείτε τη σελίδα Μέθοδοι Πληρωμής
 • Πληρωμή στο κατάστημα (Εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ώρα δημιουργίας της παραγγελίας σας)
 • Αντικαταβολή (μετρητά κατά την παράδοση). Ισχύει μόνο για παραγγελίες εσωτερικού (σε όλη την Ελλάδα). Τέλη συναλλαγής: 1,00 - 2,00€ (Για δυσπρόσιτες περιοχές)
 • Τραπεζική κατάθεση (εντός 48 ωρών/ 2 εργάσιμες ημέρες από την ώρα δημιουργίας της παραγγελίας σας). Οι καταθέσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω της παρακάτω τράπεζας: ALPHA BANK. Για οποιαδήποτε πληρωμή από άλλη τράπεζα (εκτός της παραπάνω τράπεζας), θα πρέπει να καταθέσετε επιπλέον 3,00€ στο σύνολο της παραγγελίας σας, για διατραπεζικές συναλλαγές
 • Paypal (Express και Standard). Τέλη συναλλαγής: (+3.4%) έως (+5.2%) + 0,35€ στο σύνολο της παραγγελίας σας
 • Πιστωτικές/χρεωστικές/προπληρωμένες κάρτες Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners (Ασφαλής Διαχείριση μέσω ALPHA BANK). Τέλη συναλλαγής: 0,00€

Επιστροφές

Παρακαλούμε δείτε τη σελίδα Όροι & Προϋποθέσεις - Επιστροφές
Φόρμα Επιστροφής Προϊόντων

100% Εγγύηση Ασφαλών Αγορών

Το Pelekan.com.gr χρησιμοποιεί συστήματα ασφαλούς κωδικοποίησης SSL 128 bit σε όλα τα πεδία που ενδέχεται να εισάγετε προσωπικά δεδομένα (στοιχεία επικοινωνίας, φορολογικά στοιχεία κ.τ.λ.). Η μέθοδος αυτή εφαρμόζεται σε όλα τα στάδια ανταλλαγής προσωπικών δεδομένων από και προς το pelekan.com.gr

Ζητήστε προσφορά, βοήθεια, πληροφορίες για το προϊόν

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!

Γράψτε μια αξιολόγηση


Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Βαφή οινοπνεύματος CHEQ BRILL DYE TRADITION DM

cheqbrill
cheqbrill Βαφή οινοπνεύματος CHEQ BRILL DYE TRADITION DM QR Code
Σύνδεσμος προς τη σελίδα
 • 14,88€

 • Χωρίς ΦΠΑ: 12,00€

Διαθέσιμες Επιλογές


Ελάχιστη συνολική παραγγελία: 10,00€

Ετικέτες: Βαφή, οινοπνεύματος, CHEQ BRILL, DYE, TRADITION, DM, διεισδυτική, διαλύτη, αστάρι, πρώτο χέρι, απορροφάται, διεισδύει, δέρμα, γυαλιστερό, αντικέ, φινίρισμα, αλλαγή, χρώματος, ασετόν, χρώμα, φθαρεί, γδαρθεί, πινέλο, σφουγγαράκι

Σχετικά Προϊόντα

Βαφή αλλαγής - ανανέωσης MAGIX COLOR SPRAY

Βαφή αλλαγής - ανανέωσης MAGIX COLOR SPRAY

Κατασκευαστής: magix
SKU: 223-170
Κωδικός Προϊόντος: 4610xx 4630xx 14mga02488c 14mga01561c

Best Seller

8,06€Χωρίς ΦΠΑ: 6,50€

Βαφή νερού CHEQ BRILL DYE PLUS DM

Βαφή νερού CHEQ BRILL DYE PLUS DM

Κατασκευαστής: cheqbrill
SKU: 350-292
Κωδικός Προϊόντος: DM31801 DM31805

14,88€Χωρίς ΦΠΑ: 12,00€

MORELLO Ανεξίτηλη βαφή λείων δερμάτων 40ml

MORELLO Ανεξίτηλη βαφή λείων δερμάτων 40ml

Κατασκευαστής: bns
SKU: 306-248
Κωδικός Προϊόντος: BNS960

5,80€Χωρίς ΦΠΑ: 4,68€

Βαφή αλλαγής - ανανέωσης GRISON RECOLOR

Βαφή αλλαγής - ανανέωσης GRISON RECOLOR

Κατασκευαστής: grison
SKU: 222-169
Κωδικός Προϊόντος: 8610xx 8630xx

Best Seller

8,06€Χωρίς ΦΠΑ: 6,50€

Είδατε πρόσφατα

Βαφή οινοπνεύματος CHEQ BRILL DYE TRADITION DM

Βαφή οινοπνεύματος CHEQ BRILL DYE TRADITION DM

Κατασκευαστής cheqbrill
SKU: 351-293
Κωδικός Προϊόντος DM31831 DM31835

14,88€Χωρίς ΦΠΑ: 12,00€

Newsletter

Με την εγγραφή σας στο newsletter κερδίζετε! Είναι απλό. Συμπληρώνοντας στην ειδική φόρμα, το όνομα και το email σας, θα ενημερώνεστε για νέες προσφορές που πραγματικά αξίζουν!
Σας υποσχόμαστε ότι δεν θα γεμίσουμε το γραμματοκιβώτιό σας και τα προσωπικά στοιχεία σας θα είναι πάντα ασφαλή. Πολιτική Απορρήτου

*
*

Τηλεφωνική εξυπηρέτησηΑνταγωνιστικές τιμές6 Τρόποι πληρωμής3 Μέθοδοι αποστολήςΑσφαλείς συναλλαγέςΠροστασία προσωπικών δεδομένωνΆμεση αποστολήΓρήγορη παράδοση